Over mij als coach

Net als vele anderen heb ik een flinke rugzak met bagage. Een tas vol ervaring die op den duur heel zwaar ging voelen. Door op jonge leeftijd ongezonde relaties (met anderen en mezelf) te hebben gehad volgende een een burn-out. Ik kwam maar niet verder..
Ik wist niet hoe ik voor verandering kon zorgen en wie me daarbij kon helpen. Ik gunde mezelf uiteindelijk een een holistische sessie bij Charissa, de beste keus ooit, want dat was de eerste stap van vele kleine stappen om mezelf geluk te gunnen.

Daarom wilde ik mijn ervaring op een positieve manier als ervaringsdeskundige in gaan zetten en besloot ik de opleiding tot Samenkind coach bij Verena van Samenkind te volgen. Hier volgende een prachtige, confronterende persoonlijke reis waar ik mij vervolgens ontwikkelde als professional en ervaringsdeskundige.

Ik wil je graag in beweging zetten dus als coach gaan we niet urenlang praten maar kijk ik vooral naar wat past bij jou als mens. Mijn persoonlijke ervaringen, opleiding en diversiteit aan tools kunnen voor oprechte verandering zorgen.

Wil je nu écht eens aan de slag?
Dan ben je van harte welkom!

Foto credit: Emmy Kolkman

Over mij als mezelf

Naast mezelf, bedenker, ontwerper en coach bij Vandaag mag IK…, ben ik partner van Peter en moeder van twee kinderen. Samen hebben we een fijn leven opgebouwd in ons huis in Zevenaar.

Twee carrières

Naast vandaag mag IK… werk ik in een bouwbedrijf. Hier draag ik de zorg voor de serviceafdeling en diverse administratie. Net als de banen die ik in het verleden had, als receptionist in een hotel en assistent VM team binnen een groot kledingketen, kwam ik binnen zonder ervaring en heb ik de baan me eigen gemaakt op basis van mijn persoonlijkheid en doorzettingsvermogen. Zo waardevol dat er mensen zijn die je deze kans gunnen en jouw potentie zien. Deze baan dienen als basis zodat ik met vandaag mag IK… de kans krijg om te groeien.

Samenkind opleiding
Ik ben de opleiding tot Samenkind coach begonnen om de diensten van Vandaag mag IK… uit te kunnen breiden. Daarnaast was het een groot cadeau dat ik hier zowel professioneel als persoonlijk mocht groeien.

Mijn eigen ervaring
Mijn ervaringen in het leven maken me het mens tot wie ik nu ben. Maar dat ging niet vanzelf. Moeilijke relaties met vrienden/familie, een “gewelddadige” relatie en burn-out zijn een beste uitdaging voor me geweest. Een pad van vallen en opstaan waar de problemen, mijn overtuigingen en mijn onzekere gevoel steeds weer terug kwamen. Totdat ik hulp zocht, aanvaarde en de juiste mensen om me heen vond. En toen wist ik het, dit wil ik ook voor andere mensen kunnen betekenen. Vanuit mijn hart inzichten en handvatten meegeven voor een ieder die daar behoefte aan heeft.  

Elk mooi mens welke ik mag ontmoeten en kan inspireren het beste voor zichzelf te willen maakt me gelukkig.

Winkelwagen
Scroll naar boven