Over vandaag mag ik

Vandaag mag IK.. is ontstaan uit een prachtige, pure vriendschap. Twee vriendinnen met een impulsief idee. Beiden bewust van onze eigen individuele kracht gingen we samen spontaan aan de slag met het idee;

Op een laagdrempelige manier volwassenen en kinderen laten ervaren dat ze prachtig zijn zoals ze zijn. Dat je gevoelens en ervaringen er mogen zijn. Daar waar jij verandering of bewustzijn wilt, met alle bagage en DNA welke je hebt meegekregen in het leven, dat het niet zwaar hoeft te voelen of zijn om bij jezelf te blijven.

Je hoeft alleen maar te beginnen bij vandaag en morgen probeer je het gewoon nog een keer, stap-voor-stap.

De vriendschap en het respect naar elkaar heeft het ervoor gezorgd dat we een ieders kwaliteiten konden inzetten om een prachtig product en uiteindelijk formule neer te zetten.

Daar waar de Linda aan de slag ging met de ontwerpen, bedacht Charissa de affirmaties. Als Ying en Yang in balans aan de start van Vandaag mag IK…

Inmiddels, na 3 jaar, is Linda de formule verder aan het uitzetten en legt Charissa haar focus bij haar eigen prachtige bedrijf; Live4Fit.

We zullen altijd samen de bedenkers van Vandaag mag IK… blijven en zijn, samenwerken en elkaar ondersteunen! Dat is de kracht van Vandaag mag IK…

Liefs Linda & Charissa

Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

Filosofie

Onze missie is om jou gelukkiger jezelf te laten zijn en pure verbinding met jezelf te laten ontwikkelen. In deze verbindingen met jezelf ontstaat alles als basis.

Vanaf je geboorte draag jij, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen, je DNA en de ervaringen van je voorouders met je mee. Daarnaast heb je door de jaren heen heb je ook nog bepaalde patronen, overtuigingen en afweermechanismen aangeleerd. Door deze diverse factoren kan het kan zijn dat je soms even weg van je ware essentie bent.

Wij gunnen jij de meest optimale verbinding met jezelf zodat in welke situatie dan ook zo dicht mogelijk bij jezelf kan blijven. Vandaag mag IK… helpt een kind puur te zijn en de volwassenen weer even kind te zijn.

Ook wij hebben onze nodige struggles gehad in het leven; Onze geboorte, ons verleden , onze reis door het leven en de gedane opleidingen maken dat we nu ware ervaringsdeskundigen zijn en deze filosofie vanuit ons hart kunnen uitdragen.

Wil je actie en verandering? Wil je nu écht eens aan de slag? Dan ben je van harte welkom!

Ontmoet onze prachtige producten

Laten we verbinden

Heb je vragen, ben je nieuwsgierig naar de producten of diensten? Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

info@vandaagmagik.nl

(06) 53 96 34 51

    Winkelwagen
    Scroll naar boven